Vitamin K2+ Magasinet

Ny studie viser bedring av leddgikt etter bruk av Vitamin K2

Leddgikt (Revmatoid artritt) er en autoimmun lidelse som fører til betennelse og smerte, hevelse og stivhet i leddene. I motsetning til vanlig leddbetennelse gir leddgikt ofte symmetrisk påvirkning, slik at man opplever smerter i for eksempel begge håndledd eller begge skuldre.

Behandlingen av tilstanden er vanskelig, men en form for Vitamin K2 har nå dukket opp som et nyttig alternativ i kombinasjon med andre behandlingsmåter.

Vitamin K2 og leddgikt

En fersk studie har funnet at menaquinone-7 (MK-7), naturlig Vitamin K2, kan bidra til å bekjempe betennelser som bidrar til leddgikt.

leddgikt

Det finnes håp: Resultatene viste en signifikant reduksjon i inflammatoriske markører for leddgikt i blant de som ble behandlet med Vitamin K2.

I denne randomiserte studien ble 84 pasienter med leddgikt delt inn i to grupper:

  • Den behandlede gruppen (mottok en Vitamin K2 kapsel med MK-7 ved en dose på 100 ug / dag)
  • Kontrollgruppen (mottok falske placebo Vitamin K2 kapsler uten innhold)

Resultatene viste en signifikant reduksjon i inflammatoriske markører for leddgikt i den behandlede gruppen. De positive resultatene var direkte relatert til økte nivåer av Vitamin K2 MK-7 i blodet.

Forfatterne konkluderte med at “Vitamin K2 MK-7 representerer et nytt og lovende tilskudd for personer med leddgikt i kombinasjonsbehandling med andre antirevmatiske legemidler.”

Kostholdskilder til Vitamin K2

Kosthold spiller en avgjørende rolle i kampen mot leddgikt for de fleste pasienter.

Hvilket K2-tilskudd du velger har mye å si for effekten. Vitamin K2+ er et norskutviklet K2-produkt hvor innholdet er stabilt, rent og fra naturlige kilder. Vitamin K2+ har innhold fra Menaqinon-7, som har vist den beste opptaksevnen i kroppen og maksimal utnyttelse av virkestoffet.

Hvilket K2-tilskudd du velger har mye å si for effekten. Vitamin K2+ er et norskutviklet K2-produkt hvor innholdet er stabilt, rent og fra naturlige kilder. Vitamin K2+ har innhold fra Menaqinon-7, som har vist den beste opptaksevnen i kroppen og maksimal utnyttelse av virkestoffet.

Selv om det ikke er like enkelt å få i seg store nok doser som ved bruk av Vitamin K2 MK-7 kosttilskudd, kan man starte regelmessig inntak av Vitamin K2-rike matvarer.

Det er stort sett gjæret mat som inneholder Vitamin K2. Gjæret surkål, miso og natto (en tradisjonell japansk mat laget av gjærede soyabønner) er alle matvarer som inneholder noe Vitamin K2.

Gjæret eller fermentert mat faller dessverre ikke i smak hos alle, og i Norge spiser vi svært lite Vitamin K2 rike matvarer i det daglige kostholdet. En løsning på dette som også anbefales av forskere er å ta Vitamin K2 som et kosttilskudd.

Her kan du bestille Vitamin K2 med MK-7 ved å benytte deg av bestillingsskjemaet under.

Vitamin K2+Forebygg hjerte- og karsykdommer og styrk benbygningen

Ja takk! Jeg vil prøve Vitamin K2 Pluss til 50% rabatt, kun kr. 149,- Gratis frakt.

  • Adressen gjelder som leveringsadresse. Dersom fakturaadresse er en annen enn oppgitt adresse, vennligst kontakt kundeservice etter gjennomført bestilling.
  • Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 2 måneders forbruk annenhver måned frem til oppsigelse for kun 149 kr i måneden (298 kr annenhver måned). For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Ingen binding, vi er tilgjengelige for deg!