Vitamin K2+ Om Natura Lab

Natura Lab - Vitamin K2

Natura Lab er en del av konsernet Nutricos Group, og har sitt utspring fra forskningsparken i Tromsø. Selskapet operer i Skandinavia, og er et av de ledende på levering helsekost direkte til forbrukere. Natura Lab utvikler sterke merkevarer innenfor utvalgte produktkategorier, hvor fokus på høy kvalitet og effekt skaper attraktive produkter. Sammen med selskapets innovative leveringsmodell, dedikasjon til kundetilfredshet og helseengasjement er selskapet en foretrukket leverandør av kosttilskudd.

Vi ønsker deg velkommen som kunde hos oss!

sign

Markus Skoglund
Daglig leder

Mål og verdier

popup-img9
Bidra til sunn helse i Norge
Gjennom å tilby velutviklede kosttilskudd ønsker vi å bidra til god helse blant hele befolkningen. I en travel hverdag får ofte kostholdet lide, og kosttilskudd kan være en fin måte å bidra til et ensidig kosthold. Ved mangelsykdommer kan spesifikke kosttilskudd også være en god måte å oppnå bedre helse, sunnhet og trivsel i hverdagen. Det er allikevel viktig å huske at kosttilskudd ikke skal erstatte et normalt og variert kosthold, eller som behandling av påvist sykdom uten samråd med lege.

popup-img11
Trygghet gjennom kvalitet
Natura Lab fokuserer på kvalitet i alle ledd, noe som forsikrer deg som kunde norskutviklede og kvalitetssikrede produkter med kun de beste råvarer. All produksjon foregår etter Mattilsynets strenge retningslinjer, samt Good Manufacturing Practice (GMP).

popup-img10
Fornøyde kunder

Vi etterstreber til enhver tid topp kundeservice, og setter pris på tilbakemelding på våre produkter og tjenester. Gjennom møysommelig produktutvikling og effekt, fleksibel levering, samt tilgjengelig kundeservice er vi stolte av å tilby produkter med den veiledning du fortjener. Hos oss kan du spørre om alt, våre kundeansvarlige svarer deg gjerne. Vi tilbyr stadig flere kontaktflater for kundeservice, og du kan nå kontakte oss via livechat, facebook, e-post og telefon.

popup-img12
Sosialt ansvar

Natura Lab tar sosialt ansvar på alvor, og støtter årlig flere ideelle organisasjoner med mindre og større beløp. Vi støtter et bredt spekter tiltak, fra sykdomsforskning, hjelp til vanskeligstilte, samt bekjempelse av sult og urett i utviklingsland. Under kan du se noen av bidragsmottakerne.

Informasjon

Firma
Natura Lab AS
Org. nr. 997 355 911
Adresse: Stockflethsgate 51 A, 0461 Oslo

Kontaktinformasjon kundeservice
Telefon: 815 00 577
E-post: kundeservice@naturalab.no
Post: Natura Lab AS, PB 28, 0415 Oslo

Lager og returadresse
Natura Lab AS, Bjørumsvegen 15,PB 19, 4855 Froland