Vitamin K2+ Magasinet

Når tok du sist “service” på blodårene dine?

Hjertet er et av de hardest arbeidende organene i kroppen. Det trekker seg sammen og slapper litt mer enn en gang per sekund, og sørger for blodstrømmen til alle organer i kroppen din. 

Vet du egentlig tilstanden på hjerte og blodårene dine?

For at hjertet skal fungere optimalt, må blodårer og arterier være sunne, elastiske og fleksible. Etter hvert som vi blir eldre samles det kalsium på innsiden av blodårene, som får dem til å stivne. Dette kan føre til redusert blodtilførsel, noe som øker blodtrykket og dannelsen av mikrofrakturer som kan gi blodpropp og slag. Vi er ofte flinke til å utføre service på fysiske ting, og glemmer ofte at innsiden av kroppen også trenger litt omtanke. Her kommer Vitamin K2 inn i bildet.

 

Vitamin K2 fungerer som ”naturlig avløpsrens” for blodomløpet

Hvilket K2-tilskudd du velger har mye å si for effekten. Vitamin K2+ er et norskutviklet K2-produkt hvor innholdet er stabilt, rent og fra naturlige kilder. Vitamin K2+ har innhold fra Menaqinon-7, som har vist den beste opptaksevnen i kroppen og maksimal utnyttelse av virkestoffet.

Hvilket K2-tilskudd du velger har mye å si for effekten. Vitamin K2+ er et norskutviklet K2-produkt hvor innholdet er stabilt, rent og fra naturlige kilder. Vitamin K2+ har innhold fra Menaqinon-7, som har vist den beste opptaksevnen i kroppen og maksimal utnyttelse av virkestoffet.

Når kroppen har tilstrekkelige mengder av vitamin K2 (spesielt som menaquinone-7, eller MK-7, som sies å være den mest biologisk aktive og tilgjengelig form for vitamin K2), stopper det kalsium fra å sette seg i arterievegger og blodkar. Vitamin K2 returnerer kalsiumet tilbake til blodet slik at årene ikke tettes og blir stive. Tilbake i blodet kan kalsium gjøre en positiv jobb istedenfor, blant annet bygge sterke, tette bein.

Vitamin K2 returnerer kalsiumet tilbake til blodet slik at årene ikke tettes og blir stive.

Les også: Vitamin K2 tilskudd fra MK-4 eller MK-7?

 

En hjertelig helsegevinst

Ved å bruke Vitamin K2 hver dag tar du vare på det viktigste organet i kroppen, nemlig hjertet. I tillegg får du gode virkninger i form av styrket benbygning.

Samtidig opplever flere at hverdagen møtes med mer energi og bedre helse. Alle kan benytte Vitamin K2, unntatt de som går på blodfortynnende medisiner som må få bruk avklart med lege.

Øsnker du å prøve Vitamin K2? Da kan du benytte deg av tilbudet under, hvor du får hele 50% rabatt.

Vitamin K2+Forebygg hjerte- og karsykdommer og styrk benbygningen

Ja takk! Jeg vil prøve Vitamin K2 Pluss til 50% rabatt, kun kr. 149,- Gratis frakt.

  • Adressen gjelder som leveringsadresse. Dersom fakturaadresse er en annen enn oppgitt adresse, vennligst kontakt kundeservice etter gjennomført bestilling.
  • Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 2 måneders forbruk annenhver måned frem til oppsigelse for kun 149 kr i måneden (298 kr annenhver måned). For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Ingen binding, vi er tilgjengelige for deg!