Vitamin K2+ Magasinet

 • Kan gi økt forbrenning av fett
  Fakta

  Kan gi økt forbrenning av fett

  De fleste har fått med seg at Vitamin K2 har positive helseeffekter på hjerte og kar, samt benbygning. Nå viser det seg også at vitaminet kan gi økt forbrenning av fett. 
 • 5 myter og fakta om Vitamin K2
  Fakta

  5 myter og fakta om Vitamin K2

  Det kan være vanskelig å holde tungen rett i munnen når man snakker om vitaminer. Hvorfor de er viktige, hva som skjer ved mangel og hvilke opplysninger som er fakta eller myte. Her får du oppklart fem vanlige myter om Vitamin K2.
 • Ny studie viser bedring av leddgikt etter bruk av Vitamin K2
  Fakta

  Ny studie viser bedring av leddgikt etter bruk av Vitamin K2

  Leddgikt (Revmatoid artritt) er en autoimmun lidelse som fører til betennelse og smerte, hevelse og stivhet i leddene. I motsetning til vanlig leddbetennelse gir leddgikt ofte symmetrisk påvirkning, slik at man opplever smerter i for eksempel begge håndledd eller begge skuldre.
 • Annenhver kvinne rammes av beinskjørhet
  Fakta

  Annenhver kvinne rammes av beinskjørhet

  Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder beinbrudd. Hvert år registreres det cirka 50.000 bruddskader her til lands, og vi kan ikke bare skylde på glatte fortau.
 • Når tok du sist “service” på blodårene dine?
  Fakta

  Når tok du sist “service” på blodårene dine?

  Hjertet er et av de hardest arbeidende organene i kroppen. Det trekker seg sammen og slapper litt mer enn en gang per sekund, og sørger for blodstrømmen til alle organer i kroppen din. 
 • Landslagsutøveren styrker kroppen med Vitamin K2
  Kundehistorier

  Landslagsutøveren styrker kroppen med Vitamin K2

  – Det er en tøff idrett, og skjelettet må tåle en trøkk, sier kombinertlandslagets Thomas Kjelbotn. Han bruker kosttilskuddet Vitamin K2 Pluss for å styrke beinbygningen.
 • Slik kan du forebygge med Vitamin K2
  Fakta

  Slik kan du forebygge med Vitamin K2

  At kroppen trenger vitaminene A, B, C, D og E, er barnelærdom. De siste årene har vitamin K2 fått stadig mer oppmerksomhet på grunn av betydningen for blodets koagulasjon (levring), beinbygning, nervevev og blodårer.