Vitamin K2+ Kunde­spørsmål

Ofte stilte spørsmål og svar om Vitamin K2 og vår leveringstjeneste

Hvor mange tabletter skal jeg ta daglig?

Den anbefalte døgndosen er 1 tablett per dag, og bør ikke overskrides. Les mer om bruk og dosering her.

Hvor lang tid tar det før jeg merker effekt?

Vitamin K2 bør benyttes forebyggende av alle for å unngå helseproblemer vedrørende ben og hjerte/kar i fremtiden. I tilfellene hvor produktene benyttes forebyggende vil man merke effekten etter hvert som man blir eldre. Dersom man allerede har svake ben og ledd, eller problemer med hjerte og kar kan man oppleve effekt på dette ved måling av verdier hos lege etter 2-6 måneders bruk. Vitamin K2 er nærmest ikke-eksisterende i et norsk kosthold, og forskere og leger anbefaler bruk fra ung alder.

Hvor lenge varer en pakke Vitamin K2?

En pakke inneholder 60 tabletter og varer i to måneder ved en anbefalt dosering på 1 tablett per dag. Har du individuelle behov kan du kontakte kundeservice for personlig rådgivning.

Kan jeg spise Vitamin K2 på tom mage?

Ja, du kan fint innta Vitamin K2 på tom mage. Effekten vil være den samme som ved inntak sammen med et måltid. Les mer om bruk og dosering her.

Når på dagen bør jeg innta tabletten?

Du kan innta produktet når som helst i løpet av dagen. Vi vil allikevel anbefale deg å lage en rutine, for eksempel inntak ved frokost eller lunsj.

Kan jeg bruke Vitamin K2 sammen med medisiner?

Du kan ikke benytte Vitamin K2 uten eksplisitt samtykke fra lege dersom du benytter reseptbelagte legemidler, da spesielt blodfortynnende legemidler som Marevan/Warfarin. Det finnes allikevel andre legemidler med samme effekt som kan benyttes sammen med Vitamin K2, og vi anbefaler deg å konsultere med din fastlege.

Kan jeg bruke Vitamin K2 sammen med Vitamin D3 tilskudd?

Absolutt! Vi anbefaler deg og også innta Vitamin D3, spesielt i perioder hvor man ikke får mye sol på kroppen eller får nok gjennom kostholdet.

Inneholder Vitamin K2 Vitamin D3?

Nei, vi har formulert et kraftig og rent Vitamin K2 tilskudd, da ikke alle har behov for tilskudd av Vitamin D3 hele året. Hos oss får du derfor tilbud om å kjøpe et D3 tilskudd om du har behov.

Hva inneholder Vitamin K2 og hva gjør det med kroppen?

Her kan du lese mer om ingrediensene i produktet og hvordan de virker.

Kan bruk av Vitamin K2 gi bivirkninger?

Det er ingen kjente bivirkninger registrert i forbindelse med bruk av Vitamin K2.

Vi er flere i husstanden som benytter produktet, kan vi få rabatt?

Dersom dere er flere på samme adresse som benytter produktet kan dere kontakte kundeservice og få familierabatt. Vi anbefaler at en av dere bestiller først, og deretter tar kontakt rett i etterkant slik at vi har en kundeoppføring å forholde oss til.

Jeg skal på reise og ønsker å hoppe over noen forsendelser, er dette mulig?

Absolutt, vi kan skreddersy et leveringsopplegg som passer akkurat deg. Du kan selv utsette forsendelsen på min side, eller du kan kontakte kundeservice.

Fant du ikke svar på ditt spørsmål? Kontakt oss i dag, vi hjelper deg gjerne.