Vitamin K2+ Ingredienser

Ingrediensene i Vitamin K2+ er av høyeste kvalitet og gir deg dagsdosen du behøver for å oppleve maksimal effekt.

Vitamin K2+ er ren K2 fra naturlige kilder i full døgndose. Vitamin K2 er supertilskuddet man ikke får nok av gjennom kostholdet, og som har en rekke gode helseeffekter på ben, knokler, hjerte og kar.

Bruk og dosering

Anbefalt døgndose (DD) er 1 tablett.
+ Les mer om bruk og dosering her

Innhold per døgndose (DD)

Menaquinon-7 (Vitamin K2)
75 µg *100%

* = prosent av referanseverdi

Ingredienser

Tabletthjelpestoffer (Mikrokrystallinsk cellulose, Trikalsiumfosfat, Magnesiumsalter av fettsyrer), Menaquinon.

Kosttilskudd

Kosttilskudd er ingen erstatning for et variert kosthold. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Lagres mørkt, tørt og ikke over romtemperatur. Lagres utilgjengelig for barn. Skal ikke benyttes sammen med reseptbelagte legemidler, spesielt blodfortynnende, uten samtykke fra lege.

Hva er Vitamin K2?

Vitamin K2 ble oppdaget av den danske biokjemikeren Henrik Dam i1943, som den gang ble tildelt Nobelprisen for sin oppdagelse.

Flere av de gunstige helseeffektene av Vitamin K2 ble lagt merke til i Japan, hvor befolkningen i visse områder spiste mye Natto som er en matrett laget av gjærede soyabønner. Innholdet av Vitamin K2 i den populære matretten medførte at befolkningen hadde mange færre tilfeller av benskjørhet enn i andre landsdeler. I tillegg til dette ligger Japanerne på verdenstoppen i god hjerte- og kar helse, selv om landets befolkning er noen av de som røyker mest. Den tradisjonelle bruken av Vitamin K2 er for å forebygge benskjørhet samt hjerte- og kar sykdommer. Senere studier på Vitamin K2 har også bekreftet de gode helseeffektene.

+ Gå til Ofte Stilte Spørsmål