Vitamin K2+ Magasinet

Kan gi økt forbrenning av fett

De fleste har fått med seg at Vitamin K2 har positive helseeffekter på hjerte og kar, samt benbygning. Nå viser det seg også at vitaminet kan gi økt forbrenning av fett. 

Vitamin K2 er i liten grad tilstede i et variert vestlig kosthold, noe som har ført til stor populæritet og etterspørsel etter vitaminet. Nå meldes det om gode nyheter for de som allerede spiser mye Vitamin K2, og som kanskje har ønske om å passe vekten.

– Andre effekter av vitamin K2 er stimulering av stoffomsetningen i kroppen, det vil si økt forbrenning av fett. Det er derfor stor interesse for kliniske forsøk med K2 i behandlingen av overvekt, ikke-insulin trengende sukkersyke og såkalt «metabolsk syndrom», sier Professor Jan Oxholm Gordeladze ved Universitetet i Oslo i et intervju med kk.no.

Vitamin K2+Forebygg hjerte- og karsykdommer og styrk benbygningen

Ja takk! Jeg vil prøve Vitamin K2 Pluss til 50% rabatt, kun kr. 149,- Gratis frakt.

  • Adressen gjelder som leveringsadresse. Dersom fakturaadresse er en annen enn oppgitt adresse, vennligst kontakt kundeservice etter gjennomført bestilling.
  • Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 2 måneders forbruk annenhver måned frem til oppsigelse for kun 149 kr i måneden (298 kr annenhver måned). For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Ingen binding, vi er tilgjengelige for deg!